• 1

  Temetői Információs Rendszer

 • 2

  Az Ön legjobb választása

 • 3

  Amennyiben a legjobb temetőkatasztert szeretné, keressen minket !

 • 4

  Magyarország bármely településén

 • 5

  megoldjuk a temetőnyilvántartást

 • 6

  a temető teljes felmérésével,

 • 7

  digitális térképekkel, sírhelyképekkel,

 • 8

  régi adatok teljes feldolgozásával.

Több éves gyakorlati tapasztalatunk alapján vállalkozásunk saját fejlesztésben létrehozta a Temetői Információs Rendszer elnevezésű programot, mellyel a temetőkataszteri nyilvántartást kívántuk megoldani a fenntartók részére. 

Szoftverünk létrehozásakor kizárólag a felhasználót tartottuk szem előtt! Igyekeztünk programunkat úgy megalkotni, hogy alapfokú számítástechnikai tudással rövid idő alatt elsajátítható legyen kezelése.

Mit kínálunk?

A temetői adatbázis illetve a temető térképe, felmérés után a TEMIR szoftverbe kerül bedolgozásra, mely egy modern, komplex térinformatikai rendszer.

Programunkkal egy helyen kezelhetik az egyes sírhelyek, az elhunytak, a sírhely vásárlások és megváltások adatait, a temető digitális térképét valamint az egyes sírhelyekhez vagy temetésekhez kapcsolódó további dokumentumokat (pl. temetés megrendelése, sírjel állítás, stb.)

A programból listázhatók a lejárt sírhelyek, a kiadható sírhelyek, az egyes sírhelyek adatlapjai, a temetkezési helyekre vonatkozó részletes és összesítő statisztikák.

Rengeteg lekérdezési, javítási, nyilvántartási adatot kezel, hogy a mindennapi használat során a lehető legfrissebb információkkal tudjon Ön, a temető üzemeltetője a hozzátartozók, valamint az ellenőrző hatóságok kérésének eleget tenni. 

 

A programot jelenleg 3 verzióban kínáljuk, hogy Ön mint temető üzemeltető ki tudja választani az Önök számára mind árban, mind szolgáltatásában legmegfelelőbbet.

A programokkal kapcsolatos részletes információkat keresse a TEMIR honlapján, vagy kattintson ide https://temir.hu 

 Weboldalainkat átnézve reméljük hamarosan megrendelőink közt üdvözölhetjük Önöket is mint temető fenntartót.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését kérjen minden kötelezettségtől mentes árajánlatot vagy hívjon minket!

Mind ehhez nem kell mást tennie mint IDE KATTINT !

WEBTEMIR oldalunkon megtalálja a temetők online térképét, melyet Ön közvetve a programból frissíthet! Itt azt láthatja amit a temetőbe kisétálva is láthat!