:: Nagykutas Portál :: Fórum Kezdőlap Nagykutasról általában
menetrend | Regisztrálj, hogy hozzászólhass |
| Címekben | Új az első | Előző téma | Következő téma | Alul |
| Beküldő | Téma |
|---|---|
| takizoli | Beküldve: 2009.07.4. 14:13 |
Félénk ![]() ![]() Regisztrált: 2007.11.23. Lakhely: Nagykutas Fő út 34 Hozzászólások: 7 |
menetrend 6292 ZALAEGERSZEG – NAGYKUTAS vonalon 2009,07,06-tól
369 sz. járat Munkanapokon változatlan menetrenddel közlekedik. Zalaegerszeg: 20.25, Nagykutas: 20.50. Szabadnapokon a járat utazási igény hiányában leáll. 842 sz. járat Munkaszüneti napokon változatlan menetrenddel közlekedik. Nagykutas: + 19.00, Zalaegerszeg: + 19.25. Szabadnapokon a járat a minimális igénybevétel miatt leáll. |
| webmester | Beküldve: 2009.07.15. 16:30 |
Webmester ![]() ![]() Regisztrált: 2006.10.20. Lakhely: Nagykutas Hozzászólások: 225 |
Re: menetrend Gratulálok a Zala Volánnak! Azért ez ügyben lenne néhány megjegyzésem.
Lassan 1 éve elvileg érintett lennék a témában, de mivel eddig sem volt jó nekem a munkarendemhez a buszközlekedés, most már végleg rossz, mivel beosztásomtól függően akár a hét minden napján dolgozhatok. Tehát maradt a kocsi. Tudom ezt nem mindenki teheti meg. Azért kíváncsi lennék, hogy a képviselők mit szólnak a változáshoz, de ennél is sokkal fontosabb, hogy ugye ha csökkenik a buszjáratok száma , akkor a bérlet árának is csökkeni kellene, nem pedig emelkedni. Ja tudom ez demagógia, de sajnos jelenleg - már 20 éve - piacgazdaságban élünk. Persze könnyen ugrál a Zala Volán , mert nincs konkurencia . Na most lenne érdekes, ha az Önkormányzatnak lenne saját busza. Egyenlőre ennyit a demagógiáról, de mindenki elgondolkodhat a dolgokon. |
| Címekben | Új az első | Előző téma | Következő téma | Oldal teteje |
| Regisztrálj, hogy hozzászólhass | |